Om oss

Lexius hjälper dig med juridisk vägledning inom flertalet rättsområden. Vårt kunnande och engagemang är stort och vänder du dig till oss finns vi alltid till hands för dig. Vi arbetar snabbt och koncentrerat, varför vi kan leverera hög kvalitet till humana priser. Lexius hjälper dig när du behöver det.

Hur vi arbetar

Vi på Lexius är ytterst angelägna om att du – som vår klient – blir omhändertagen och får den bästa rådgivning man kan tänka sig. Det säkerställer vi genom att våra medarbetare har lång erfarenhet av olika typer av ärenden samt även processerfarenhet från domstol.

Här är vårt team

Vårt team av jurister besitter bred kompetens inom flertalet rättsområden.

Kina Boudin Lindwall

Kina Boudin Lindwall, delägare, avlade jur.kand. examen 1990 vid Stockholms universitet. Hon har sedan dess arbetat ett flertal år i både förvaltningsrätt och allmän domstol, senast i Svea hovrätt. Hon har också tjänstgjort i bl.a. regeringskansliet och annan statsförvaltning. Kina har därutöver arbetat med olika uppdrag i näringslivet.

Theerese Vendel

Theerese Vendel studerade jur. kand. i Uppsala med inriktning på familjerätt. Efter examen tog hon anställning på en advokatfirma i Nacka som biträdande jurist. År 2013 blev hon medlem i Sveriges advokatsamfund. År 2014 öppnade Theerese en egen advokatbyrå med inriktning på familjerätt, förvaltningsrätt, migrationsrätt och brottmål. Utöver detta har hon haft anställning på Migrationsverket som beslutsfattare samt arbetat på en av Sveriges största juristbyråer där hon bl. a. arbetade med fastighetsrätts- och bostadsrättsfrågor. Theerese har därutöver arbetat med uppdrag inom näringslivet